//Iffah's story
Welcome!

Assalamualaikum and hi! :-)

Story About

Followers


Blog Archive


Credits Section
Skin By LetthaKyra
Background APK
Best view in Google Chrome only.
Exam
Thursday, 9 May 2013 | 09:23 | 0 panda

Assalamualaikum and hi people! 
Today....................... is holiday. Tapi tak macam cuti pun sebab tengah mid year exam. Seriously gua tak suka exam. Awak suka? Meh nak cubit sikit. Ekekeke :p kk meh nak cite sikit. Aku amek aliran TK. You know what? Ehe. Its teknologi kejuruteraan. *malas nak caps lock lah* Lulz. Susahh bhaiii. Gila bapak gempak rancak kebabomm ah. Plus ada subject killer yang lain, Addmath, kimia and fizik. Bio takdak! Selamat apanya, Bio takdak, ganti TK. Ahe! Aku cakap ni macam aku tak suka pulak aliran ni. Ekcelli aku tak minat sangat TK ni bolehh laaa. Lol .__. suke ikit ikit je. Ekekeke. Yang penting kita kena usaha. Study, Doa and Tawakal :-) Byebye  cemuaaa :-*



Start!
Friday, 25 January 2013 | 09:12 | 0 panda
Assalamualaikum. 
This is my first post. Actually blog ni dah lama. Dulu lah i banyak jugak post macam2, and then bila dah lama tak bukak blog ni jadi pelik semacam. So ingat ingat biarlah dulu. lepas PMR baru nak fikir. So, its 2013! and i already in form4. Too many homeworks and i'm so busy. Tapi dah niat tu memg nak active blog. Nak post benda baru, i buat keputusan untuk delete all post yang i penah buat dulu. habis ha semua. Lol! Then i mintak tolong sorang blogger ni editkan yang baru untuk i. seriously i memg taktau langsung pasal edit meng-edit blog ni. haha! okay. So dia pun baik hati tolong i buat ni semua. So inilah hasilnya. Thank you so much to ummi natrah binti zainol. So sampai sini ja lah. Dah pukul 1 pagi dah. Okay bye! xoxo :)