//Iffah's story
Welcome!

Assalamualaikum and hi! :-)

Story About

Followers


Blog Archive


Credits Section
Skin By LetthaKyra
Background APK
Best view in Google Chrome only.
Start!
Friday, 25 January 2013 | 09:12 | 0 panda
Assalamualaikum. 
This is my first post. Actually blog ni dah lama. Dulu lah i banyak jugak post macam2, and then bila dah lama tak bukak blog ni jadi pelik semacam. So ingat ingat biarlah dulu. lepas PMR baru nak fikir. So, its 2013! and i already in form4. Too many homeworks and i'm so busy. Tapi dah niat tu memg nak active blog. Nak post benda baru, i buat keputusan untuk delete all post yang i penah buat dulu. habis ha semua. Lol! Then i mintak tolong sorang blogger ni editkan yang baru untuk i. seriously i memg taktau langsung pasal edit meng-edit blog ni. haha! okay. So dia pun baik hati tolong i buat ni semua. So inilah hasilnya. Thank you so much to ummi natrah binti zainol. So sampai sini ja lah. Dah pukul 1 pagi dah. Okay bye! xoxo :)


| Newer Post